Barbera

történéseim

Friss topikok

  • barbera: @Torma Peti: Majd igyekszem, de először lehet, hogy simán az egyensúly érzékemen kéne javítani, me... (2009.11.03. 18:15) Hétvége Nr. 4 - 5
  • barbera: Köszönjük Emese! (2009.10.08. 20:08) Hétvége Nr. 3
  • szixous: Amúgy mi láttunk Portugáliában bikaviadalt, vagyis inkább valami "játszódást bikával". Egy karámba... (2009.09.28. 17:36) Péntek esti "coachsurfing party"
  • szixous: Csodás helyen vagy! És köszi a képeket... annyira jó, jönnek az emlékek, eszembe jutott a vár, meg... (2009.09.25. 19:56) Hétvége Nr. 1
  • barbera: Nem tudom miért, de nem lehetett ott befejezni a posztot, így idekerült, kommentként. (2009.09.15. 15:51) Elutazás előtt

Barbeque v2.0 képek

2008.07.26. 14:56 barbera

Gondolom a képek mindenkinek mesélni fognak, de azért írok majd melléjük pár sort. Szóval ez volt a kezdet,megérkeztünk a tetthelyre (ami mellesleg a Jarun partja, tehát 20 perc sétára a kolitól), ahol rögtön elfoglaltunk egy kis házat a grillezőtől nem messze (a háttérben), és hogy mások is láthassák elfoglalásunkat az asztalt olyan szinten telepakoltuk, hogy nagyon... (dehát láthatjátok..) Az egész estés grillezés nagy beszélgetésekkel, gitárral, éneklésekkelés és nem mellesleg evéssel és ivással telt.

Nem voltunk egyedül, mármint csak trénik, hanem sok horvát IAESTE-s is meglátogatott bennünket. És persze be kellett gyújtani, mert sütni csak parázson lehet jól.

Lássuk csak milyen egy hűvös nyári napon a Jarun.

Aztán lássunk egy képet egy chicagói srácról, aki bizony kulccsal és jogsival se bírta megmozdítani ezt az autót, ugyanis életében még csak automata váltós járművet vezetett... hahaha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miután a parázsra várakozás közben elkészítettük a husihoz való salátát, de mint itt is látható a saláta nem érte meg a húsok megsülését.

Itt aztán már mindenféle hús sütés előtti és hús sütési akciók láthatók (végre én is, mivel elvették tőlem a fényképezőgépet...):

Aztán evés és mindenek mellett zene és tánc következett:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barbera.blog.hu/api/trackback/id/tr22586651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása